Vi leverer solcelleanlegg i alle størrelser 

Ta kontakt for uforpliktende tilbud og befaring!

 

Vi opplever for tiden stor pågang av forespørsler om solcelleanlegg og som hos de fleste andre blir det desverre litt lengre svartid. Vi jobber med løsninger for dette.

Hvis du ønsker tilbud på solcelleanlegg er det fint om du kan beskrive hva du ønsker og hvordan overflaten(e) ser ut. Vi leverer primært på Sørlandet.

 

Om du har 1-fase er det begrenset hvor store anlegg som kan monteres. Typisk størrelse vil være 3,6-4kWp. Om du trenger oppgradering til 3-fase kan vi utføre dette.

Sør i Norge har vi ca 1000 soltimer/år. Om takflaten er vendt rett sør vil en med 3,6kWp oppnå ca 1000h x 3,6kWp = 3600kWh/år.

Om samme anlegg vender øst eller vest vil man få en reduksjon opp mot ca 20%, men man vil få større utnyttelsesgrad av solstrøm.

For støtteordninger - se enova.no

 

For å raskest mulig kunne gi tilbud trenger vi:

- Navn

- Adresse

- Mail/telefon

- Nettsystem (230/400V 1- eller 3 faser. Er du i tvil sjekk sikringsskapet)

- Type tak (takstein/shingel/stålplate/trapes/bølge Ønske om innfelt system?)

- Takvinkel

- Retning på takflaten (sør/øst/vest)

- Mål fra takrenne/snøfangere til møne

- Mål mellom vindskier (bredde på tak)

- Ønsket effekt

 

 

Ring oss på 41 57 09 58

eller bruk  kontaktskjema , så hører du fra oss!

 

Vi leverer i hovedsak "monopaneler" på våre anlegg. Dette er "helsorte" paneler med effekt på 395W. Du kan også få 455W standardpanel som har hvit bakplate. Her vil du se et rutenett på hvert panel. Om utseendet er ikke avgjørende vil dette panelet være det mest økonomiske valget - mer effekt med færre panel.

Solcellepanelene kan monteres på ulike måter. Billgste løsning er trapes stålplate. Mest vanlig er skinner som ligger over takstein, men flere velger å oppgradere til innfelt løsning. Her tas takstein bort tilsvarende arealet av solceller. Ved nybygg eller renovering av tak sparer man kostnaden for kjøp av- og legging av takstein.

Våre invertere er i hovedsak fra Solar Edge og Solis . Begge har egne apper som viser produksjon/ ytelse og er integrerte med de fleste smarthusfunksjoner og feks. som powerups hos Tibber .

Effekten øker stort sett med 10-50W pr panel for hver sesong, men det er ingen grunn til å vente da du bare utsetter egenproduksjonen.

 

Visste du at du kan få lån i banken til kjøp av solceller? 

De fleste med vanlig økonomi og lånegrad kan nok få utvidet boliglånet for å investere i solcelleanlegg. I mange tilfeller kan du gå i pluss fra dag én med lånte penger! Ta kontakt med banken din og spør om hva de kan tilby. 

 

 

I Norge er forholdene for solceller like gode som i Tyskland, et av landene med mest solkraft installert. 

Vi leverer solcelleanlegg i alle størrelser til både privat og næring. Som elektroinstallatør utfører vi hele jobben. 

Våre anlegg er satt sammen av kjente merkevarer av høy kvalitet.  

Basert på ditt behov kan vi levere det du trenger. 

 

Privatpersoner får støtte på opp til hele 32 500,- fra ENOVA  for å montere solcelleanlegg. Det finnes også gode støtteordninger for landbruket, se  mer på innovasjonnorge.no

 

Ta kontakt for uforpliktende tilbud og befaring!

 

 

Ring oss på 41 57 09 58

eller bruk  kontaktskjema , så hører du fra oss!

BOLIG

sOLCELLER

NÆRING

KONTAKT

Hva sier våre kunder om oss

Anbefaler ELKAM på det sterkeste både fagmessig og prismessig. I tillegg har jeg særdeles gode erfaringer med de ansatte.

-Arne

Kjempe flink folk . Med mye kunnskap. Og super service

Fikk montert el billader

-Per

Fagfolk som setter kunden i fokus!

-John